FOTOGRAF

Torben Fischer -------> Sønderborg og Nordborg

Nyfødt / Newborn fotografering

Nyfødtbillederne er bare så søde. Og de bliver jo aldrig så små igen 

I mit galleri med nyfødt / newborn billeder kan du samle lidt inspiration til fotograferingen.

Om du bliver fotograferet i studiet i Sønderborg eller Nordborg, så kan jeg give dig en god oplevelse med flotte billeder.

Du kan også få dejlige billeder med din nyfødte, sammen med mor og far eller søskende

Nyfødt – Newborn fotografering  LIGE NU:

375 kr. fotografering i studio  

Bestil tid på Online-Booking

FotoDeals.dk kan du se mange andre gode tilbud.

Læs om nyfødt / newborn fotografering nederst på denne side

Nyfødt fotografering. Så ved du lidt mere.

 

Få lavet nyfødt – newborn fotograferingen når din baby er mellem 0 og 4 uger. 

Det er i denne periode vi kan lave de søde, sovende billeder, hvor vi kan forme måden hvorpå den lille skal ligge.

  • Det er en god ide at give din nyfødte dreng drengetøj på, altså f.eks. bukser og måske en lille kasket, og din nyfødte pige en kjole og trusser i stedet for ble. Billederne er bare sødere med lidt tøj på. Bodyes er ofte ikke så kønne på billeder.
  • En plaid som bedstemor har hæklet eller noget andet personligt, som den lille kan ligge på. Det gør billederne mere personlige. Har du ikke noget med, har vi dog en masse rekvisitter til nyfødte.
  • Er der søskende, er de velkomne i studiet. Men hvis du på forhånd ved at de kan være noget urolige, så bliver din nyfødt fotografering bare bedre uden søskende. Bedste tidspunkt med babyer og søskende er typisk omkring 4-5 måneder.
  • Fotografering med mor og far, på fars arm, på mors skulder og så videre, laver vi normalt altid. Vi fokuserer dog i første omgang på at få de bedste nyfødt billeder med den lille alene. Og får vi så lov, laver vi også billeder med mor og far.
  • Det er altid en fordel at der er så få personer i studiet som muligt. Og det er absolut ikke nogen god ide at medbringe larmende legetøj til søskende og mobiltelefoner der ringer eller skal undeholde søskende.
  • Lad dig inspirere af vores billeder i vores billedgalleri.

Når du booker en tid på vores online-booking kan du vælge forskellige varigheder af din fotografering.

  • Almindelig tid er ofte rigeligt, hvis din nyfødte er god til at sove, og du udelukkende ønsker billeder af den lille alene. Også hvis du ikke ønsker sovebilleder, og du ved din lille ikke plejer at sove så meget, eller er nem at vække.
  • Forlænget tid er god til hvis du ønsker billeder med både din nyfødte og mor og far og evt. søskende.
  • Ekstra lang tid er god til hvis du ved din nyfødte har svært ved at sove, men du gerne vil have sovebilleder. Så skal vi jo have lidt tid til at spise og lægges til og så videre. Ekstra lang tid kan også være nødvendigt ved mange opstillinger og tøjskift, og blandet med og uden tøj billeder. Søskende anbefales ikke ved ekstra lang tid, da de som regel ikke har tålmodigheden.