FOTOGRAF

Torben Fischer -------> Sønderborg og Nordborg

Baby, børn og teenager fotografering

Børnefotografering er altid populært, uanset alder. Hver alder har sin charme, og kan ofte få det bedste frem i dem. 

Se her på siden, hvordan jeg “leger” en god fotografering ind i en god oplevelse for børnene.

Udendørs eller i studio, sammen med din børne fotograf. Alle steder er gode sammen med børn. Vil du i studio kan du vælge mellem studio i Sønderborg eller Nordborg

Se på galleriet og få idéer til tøj og andet.

Børnefotografering   LIGE NU:

375 kr. fotografering i studio  

Bestil tid hos din børne fotograf på Online-Booking

FotoDeals.dk kan du se mange andre gode tilbud.

Læs om baby, børn og teenagerfotografering nederst på denne side

Nyttigt at vide om baby, børn og teenage fotografering

Børn- og teenagere er meget populære fotograferinger hos børne fotografen. Lige så populære, de er, ligeså forskellige er de også.

Der er mange forskellige ønsker med hensyn til hvordan billederne skal være. Og dine ønsker er velkomne. Men ofte bliver det overladt til fotografen, at finde på noget, og det er også helt ok. Fotografen vil altid lure børnenes humør, og lave fotograferingen helt afhængig af det valgte tøj og antal personer o.s.v.

 

 

Praktiske oplysninger om børnefotografering

  • Hvis du har specielle ønsker, f.eks. med baggrund er det en god ide at skrive det på din booking, så fotografen kan forberede det. F.eks. hvis du vil have hvid, sort, gråmeleret eller andet. 
  • Det er sjældent en god ide med for meget tøjskift til børn. De mister simpelt hen fokus. Tag et sæt tøj med, eller giv dem det på hjemmefra, så vi hurtigt kan komme i gang med fotograferingen. Modsat det de fleste tror, så er det vores erfaring at de fleste børn skal fotograferes med det samme, for ikke at miste fokus for hurtigt.
  • Husk at sort tøj bare er sort på billederne. Med mindre sort tøj indgår i den stil der skal laves, så er sort ikke altid en god ide til børn. 
  • Drenge… Drengetøj   og Piger… Pigetøj. Bukser gerne som jeans, ikke bare et par kedelige slaskede bukser og så bluse i samme farver. det er No Go.! Kjoler gerne så lange at de dækker bleen, også når pigen bliver løftet op. Ved teenager fotografering giver dette nok sig selv. HUSK at forberede børnene på at vi ofte fotograferer bare ben og tæer. Også teenagerne og mor og far.
  • Det er meget sjældent en god idé med lokkemad, kiks brød og andet. Giv børnene spise og drikke inden i kommer i studiet. Eller kom i så god tid at i kan ordne spisningen i butikken, inden vi går i studiet. Tag istedet en lille bamse eller andet småt legetøj med, som gerne må indgå i billederne.

Bestil tid

Når du booker en tid hos din børne fotograf på vores online-booking er der forskellige varigheder at vælge imellem.

  • Almindelig tid er som regel rigeligt ved alle børn og teenagere. Er det MEGET generte børn kan vi dog få brug for forlænget tid. 
  • Ekstra lang tid er ikke nogen god ide. Børn kan ikke holde fokus så længe.
Børnefotografering