FOTOGRAF

Torben Fischer -------> Sønderborg og Nordborg

Konfirmand og student fotografering

Om du skal konfirmeres eller bliver student, er begge dele en stor ændring i dit liv. 

Få taget nogle gode fotografier, i stil med de billeder jeg viser her på siden, så du og familien kan mindes den store dag.

Der er masser af gode muligheder for fotografering i studiet i Sønderborg, Nordborg eller udendørs.

Som du kan se på billederne her på siden, er det også muligt at have venner eller familien med.

LIGE NU:

375 kr. fotografering i studio  

Bestil tid på Online-Booking

FotoDeals.dk kan du se mange andre gode tilbud.

Læs om konfirmandfotografering nederst på denne side

Godt at vide om konfirmand fotografering

 

Den store dag hvor du kommer i de voksnes rækker, bliver både spændende og festlig og alt for kort.

Derfor foreslår vi at konfirmationsfotograferingen foregår en eller to uger før selve dagen , evt samme dag som pigerne skal til prøve opsætning at håret hos frisøren. Ligeledes kan den også sagtens foregå når du allerede er blevet konfirmeret. Det giver os også langt mere tid til at lave den fede fotografering.

  • Studiofotografering og udendørs fotografering med dig. alene, som konfirmand, laves næsten som en model fotografering, med flere forskellige opstillinger på flotte og seje måder. Så kan vi fotografere dig fra dine bedste sider. Der er også mulighed for tøjskift, f.eks. til dit Blå mandags tøj.
  • Studiofotografering og udendørs fotografering sammen med dine søskende og forældre er også meget mere afslappet når gæsterne ikke venter på at festen skal starte. 
  • Selvfølgelig er der mulighed for at du kan blive fotograferet på konfirmations dagen. Så er det bare vigtigt med planlægningen af fotograferingen, så tiden for bookingen kan overholdes. Det kræver så også en god planlægnng fra dig og dine forældres side. 

Det kan jo også være at du selv har nogle foreslag til hvordan eller hvor vi skal fotografere dig. Så ring til Fotograferne på tlf. 22 62 30 40 og snak med os om mulighederne. 

Prøv at kigge i vores billedgalleri og få inspiration til din fotografering.

Du kan altid købe et godt tilbud til fotograferingen, enten med billeder eller med album, på FotoDeals.dk

Når du booker en tid på vores Online-Booking er det vigtigt at du tænker over hvor meget tid der skal bruges:

  • Vælger du almindelig tid er der god tid til at blive fotograferet med et par forskellige opstillinger i dit konfirmationstøj.
  • Vælger du forlænget tid, er der mulighed for at få familien med til nogle billeder og dig selv på resten af billederne. Hvis du ikke har familien med på billederne, er der god tid til f.eks. at skifte til andet tøj undervejs, eller mange flere opstillinger.
  • Vælger du ekstra lang tid, er der tid til det hele, og vi kan være endnu mere kreative med lys og opstilling og tøjskift.